Specialisaties

Behalve het klassieke containervervoer van algemene goederen, kunnen we nog een meerwaarde bieden.

ADR

Bijna al onze chauffeurs beschikken over een ADR-attest colli en ook onze trekkers zijn ADR-uitgerust. Sommige kunnen ook ADR-tankvervoer doen. Uiteraard, zoals wettelijk vereist, hebben we onze eigen veiligheidsadviseur in dienst. Dit is tevens interessant voor vervoer in "Limited Quantities", waarvan de vrijstellingen sinds 1 januari 2011 verstrengd werden.

ADR-uitgerust

Vervoer van afval en van voedingswaren

Vervoer van afval

We hebben vergunningen van Ovam, OVAM categorie 3, het Waalse Gewest, Brussel, Niwo en Bezirksregierung Köln om in gans België, Nederland en Duitsland afvalstoffen te mogen vervoeren. De Belgische vergunning laat ons toe om ook in Frankrijk afval te mogen vervoeren. Bovendien beschikken we over een registratie bij het Federaal Agentschap voor Veiligheid van de Voedselketen.

Uitgerust met genset

Genset Genset Genset Genset

Acht chassis werden uitgerust met een genset waardoor we ook reefercontainers onder constante temperatuur kunnen vervoeren, vb. gekoeld of zelfs diepvries.

Containerhandling

Containerhandling Containerhandling Containerhandling Containerhandling Containerhandling Containerhandling Containerhandling Containerhandling Containerhandling

Sinds 2015 beschikken we over een reach-stacker waarmee we zowel lege als volle containers van een chassis kunnen nemen, om tijdelijk te stockeren of op een ander chassis te plaatsen. Ook kan een 20ft-container omgedraaid worden om het lossen te vergemakkelijken. Dit doen we op onze omheinde parking, vlakbij de E34 in Turnhout. Hierdoor kunnen we flexibeler inspelen op de vraag van onze klanten en de spitsuren vermijden in Antwerpen.

Sinds 2019 hebben we ook een tweede reach-stacker om de continuïteit te garanderen.

Maasvlakte 2

We beschikken over een certificaat van Portbase, wat noodzakelijk is om toegelaten te worden op de terminals APM en RWG in Rotterdam.

Kip chassis Kip chassis

Kipchassis

We hebben ook drie kipchassis. Hiermee kan een 20ft-container gekiept worden, wat het lossen van bulkgoederen vergemakkelijkt.

Koeltransport

Sinds 2019 zijn we met een nieuwe activiteit begonnen: we kunnen ook instaan voor temperatuurgecontroleerd transport. Bel vrijblijvend voor meer info.

Koeltransport